Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium minőség

Prémium minőség

Egyedi BIO termékeink kizárólag az EU-ban termesztett, első osztályú, kézzel szedett BIO Goji bogyókból és levelekből készültek a maximális vásárlói elégedettség elérése érdekében. 

A Gojiland termékei az "Lycium barbarum Erma" fajtájú növényből készülnek, amelynek kiváló tulajdonságait egy olyan nemzetközi kutatás is megerősítette, amihez az alapanyagot maga a termelő (a Gojiland erdélyi farmja) szolgáltatta.

ERDÉLYI BIOGAZDÁLKODÁSBÓL – EURÓPÁBAN TERMESZTETT BIO GOJI BOGYÓK

A Gojiland termékek egy tíz hektáros bio családi gazdaságban készülnek Egri községben, Észak-Erdélyben, 10 kilométerre Csengersimától.

A lícium vagy goji (Lycium Barbarum) növény páratlan kitartásáról és túlélőképességéről ismert. Évszázadok óta ültetik a Kárpát-medencében meredek partoldalak, homokos vagy löszös talajok megfogására. Régi magyar neve – ördögcérna – is erre utal: ez az ördöngös bokor egy év alatt újra hajt akár egy cérnányi földben maradt gyökérdarabkájáról. Legidősebb ismert hazai példánya a debreceni Kálvin téri líciumfa kb. 250 éves.

A LEGJOBB GENETIKAI ÁLLOMÁNY

Egy sok éves természetes szelekció, valamint az általunk elvégzett nagyon alapos és szigorú genetikai szelekció egy szuperélénk, édes, antioxidánsokkal és vitaminokkal tele faj előállításának céljával, sikerült elszigetelni a kívánt tulajdonságokkal rendelkező növényt, hogy a legjobb minőségű Goji bogyókat juttathassuk el értékes vevőinkhez. 

Ezt a fajt "Lycium barbarum Erma" -nak neveztük el, amelyet regisztráltunk és megkaptuk az európai eredetiségi igazolványt, ami az első nyilvántartásba vett Goji fajta lett Európában.

PÁRATLAN MINŐSÉG

Minden termékünk nyers (friss vagy szárított) növényi alapanyagból készül, bármilyen adalékanyag, cukrok, mesterséges édesítőszer vagy tartósítószer nélkül.

LIOFILIZÁLÁS

A Goji bogyóink és leveleink szárításához korszerű fagyasztó szárítókat használunk, amelyek biztosítják a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és egyéb hasznos vegyületek megőrzését. Ezek a vegyületek nagyon illékonyak és érzékenyek az összes többi hőalapú szárítási módszerre. Csak a liofilizálás biztosítja az összes növényi tápanyag 97% -os megőrzését, jelentősen meghosszabbítva a termékek eltarthatóságát. A liofilizálás további előnyeiről, összehasonlításáról a hőkezeléssel itt olvashat bővebben.

FINOM ÍZ

Saját Goji bogyó fajunk egy hosszú és gondos szelekció folyamat eredménye, amely egy jellegzetes és természetes édeskés ízzel rendelkezik, amelyet vásárlóink előnyben részesítenek.

MINŐSÍTETT BIO TERMÉKEK

Termesztési és feldolgozási folyamataink is a német Ceres GmbH által tanúsítottan organikus (bio) minősítésűek.

NYILATKOZAT: Jelen weboldal független tudományos kutatások publikációira hivatkozik. A termékek gyártója és forgalmazója sincs abban a helyzetben, és nincs jogosultsága arra, hogy a Lycium Barbarum növény hatóanyagaival és azok élettani hatásaival kapcsolatos bármilyen egészségügyi kijelentéseket tegyen. Nem állítjuk, hogy az itt forgalmazott termékek bármely betegség vagy egészségügyi probléma kezelésére vagy gyógyítására szolgálnának.