Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Liofilizált Goji Bogyók 100% Bio

A Gojiland Kolbaszer Imre tíz hektáros családi biogazdasága Egri községben, Észak-Erdélyben, 10 kilométerre Csengersimától.


 
Kézműves Goji termékeinket az általunk gondosan termesztett, és első európai fajként, "Lycium Barbarum Erma" néven bejegyezett, kiváló tulajdonságú Goji fajtánkból készítjük.


 
Termesztési és feldolgozási folyamataink is a német Ceres GmbH által tanúsítottan organikus (bio) minősítésűek.

100% organikus Goji bogyóink különösen gazdagok antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, poliszacharidokban, fenolos vegyületekben, flavonoidokban és más fitotápanyagokban.

A bennük található Lycium barbarum poliszacharidok (LBP)   miatt, élénk édes ízük van, és rendkívül értékesek az emberi szervezetre, amiről a termékeknél külön is írunk.

Liofilizálva, magyarul fagyasztva szárítási eljárással biztosítjuk a az összes értékes tápanyag kb. 97%-os megőrzését, és a termékek hosszú eltarthatóságát. Ennek köszönhetően a bogyók szerkezete, színe és íze is sértetlenül marad, az eredeti formájukhoz közelire újrahidrálhatók és így fogyaszthatók, vagy felhasználhatók főzéshez, sütéshez, zabpehelyhez, turmixokhoz stb.

Tapasztalja meg Goji gyümölcseink értékes esszenciáját, jótékony hatásait, és élvezze az egyedülálló ízt, a természetes aromát és színt a mindennapjaiban!


Mivel a fagyasztva szárítással a víz legnagyobb része eltávolítható a bogyókból, ez a térfogat/tömeg arány több mint kétszeres növekedését eredményezi a hagyományos hőszárításhoz képest. A mellékelt képen 200 g hőszárított (Kínából importált) Goji bogyó látható a bal oldalon, mellette pedig 200 g liofilizált Goji bogyó a jobb oldalon.

Amellett, hogy a hőszárítás elpusztítja a bogyókban található jótékony vegyületek nagy részét, a hő a bogyókat meg is megbarnítja. Az egyetlen ok, amiért a piacon értékesített hőszárított Goji bogyók vörösek, az az, hogy szárítás előtt kénalapú színezékekkel kezelték őket, amelyekre sok ember allergiás és káros lehet az emberi testre.

A fagyasztva szárított Goji bogyóinkat nem kezeljük semmilyen vegyszerrel vagy tartósítószerrel, erre nincs szükség, mivel a fagyasztva szárítás egy sokkal jobb folyamat mint a hőszárítás, megőrizhetők így a hőre érzékeny tápanyagok értékei, a szín, és a nagyszerű íz.

Rendezés: