Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Liofilizált Goji Bogyók 100% Bio

100% természetes, kiváló tulajdonságú Szuperélelmiszer, amely a Gojiland biofarmján gondosan termesztett Goji növény gyümölcseiből készült.

A Kárpát-medencében évszázadok óta a túlélésről híres, Kínában vitalitás fokozó életelixír a Goji.

A Gojiland bogyói gazdagok antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, poliszacharidokban, fenolos vegyületekben, flavonoidokban és sok más fitotápanyagokban. A bennük található természetes cukor, az úgynevezett Lycium barbarum poliszacharidok (LBP) miatt, élénk édes ízük van.

A liofilizálás, magyarul fagyasztva szárítási eljárás biztosítja az összes növényi tápanyag 97% -os megőrzését, és jelentősen meghosszabbítja a termékek eltarthatóságát is. Ennek köszönhetően a bogyók szerkezete, színe és íze is sértetlenül marad, az eredeti formájukhoz közelire rehidrálhatók és így fogyaszthatók, vagy felhasználhatók főzéshez, sütéshez, zabpehelyhez, turmixokhoz stb.

Mivel a fagyasztva szárítással a víz legnagyobb része eltávolítható a bogyókból, ez a térfogat/tömeg arány több mint kétszeres növekedését eredményezi a hagyományos hőszárításhoz képest. A mellékelt képen 200 g hőszárított (Kínából importált) Goji bogyó látható a bal oldalon, mellette pedig 200 g liofilizált Goji bogyó (EU-ban termesztett) a jobb oldalon.

Amellett, hogy a hőszárítás elpusztítja a bogyókban található jótékony vegyületek nagy részét, a hő a bogyókat meg is megbarnítja. Az egyetlen ok, amiért a piacon értékesített hőszárított Goji bogyók vörösek, az az, hogy szárítás előtt kénalapú színezékekkel kezelték őket, amelyekre sok ember allergiás és káros lehet az emberi testre.

A fagyasztva szárított Goji bogyóinkat nem kezeljük semmilyen vegyszerrel vagy tartósítószerrel, erre nincs szükség, mivel a fagyasztva szárítás egy sokkal jobb folyamat mint a hőszárítás, amely megőrzi a színt, formát, fitotápanyagokat, és a nagyszerű ízt.

Rendezés: