Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Prémium minőség

Prémium minőség

Egyedi BIO termékeink kizárólag az EU-ban termesztett, első osztályú, kézzel szedett BIO Goji bogyókból és levelekből készültek a maximális vásárlói elégedettség elérése érdekében. 

A Gojiland termékei az "Lycium barbarum Erma" fajtájú növényből készülnek, amelynek kiváló tulajdonságait egy olyan nemzetközi kutatás is megerősítette, amihez az alapanyagot maga a termelő (a Gojiland erdélyi farmja) szolgáltatta.

A liofilizálás előnyei, összehasonlítása a hőszárírással

A liofilizálás előnyei, összehasonlítása a hőszárírással

A Goji szárításához korszerű fagyasztó szárítókat használunk, amelyek biztosítják a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és egyéb hasznos vegyületek megőrzését. Ezek a vegyületek nagyon illékonyak és érzékenyek az összes többi hőalapú szárítási módszerre.

Csak a liofilizálás biztosítja az összes növényi tápanyag 97% -os megőrzését, jelentősen meghosszabbítva a termékek eltarthatóságát.

Miért szuper a Goji, és a Gojiland európai fajtája?

Miért szuper a Goji, és a Gojiland európai fajtája?

A goji bogyókat szuperélelmiszernek sorolták, amint felfedezték, hogy antioxidánsokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, aminosavakat, poliszacharidokat (LBP), monoszacharidokat, telítetlen zsírsavakat és sok fenolos vegyületet, flavonoidokat és fitoszterolokat tartalmaznak.

A Gojiland erdélyi biogazdaságában nemesített Goji bogyó fajta, a Lycium Barbarum Erma, egy hosszú és gondos szelekciós folyamat eredménye, amely így kiváló tulajdonságokkal, jellegzetes természetes édes ízzel rendelkezik a vásárlóink legnagyobb örömére.

Az első nyilvántartásba vett Goji fajta Európában.

A Goji levél hatásairól

A Goji levél hatásairól

Az alábbi, legújabb kutatásban kimutatták, hogy a Goji levelek 10 fenolsavat és 11 flavonoidot tartalmaznak, jelentősen antioxidáns, enzimgátló, antimikrobiális, gyulladásgátló és antimutagén hatásúak.

A Gojiland saját "Erma" fajtája tartalmazott a legtöbbet a levelekben található két fő fenolvegyületből a klorogénsavból és a rutinból.

Ezek olyan vegyületek, amelyeket az utóbbi időben intenzíven kutatnak a tudósok világszerte, főként az antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságaik miatt.