Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Goji Levél Teák 100% Bio

Goji Levél Tea termékeink 100% organikus, kiváló tulajdonságú növényi teák, melyek kizárólag a Gojiland biofarmján gondosan termesztett, nemesített Goji növény leveleiből készülnek.

A Kárpát-medencében ördögcérna néven a túlélésről híres, Kínában vitalitás fokozó életelixír a Goji (Lycium Barbarum).

A Gojiland teák világos sárgás-zöld színű ízletes teakülönlegességek, amelyek gazdagok fitotápanyagokban, különösen fenolos vegyületekben és flavonoidokban.

Az egész gyártási folyamat során, a termesztéstől a betakarításig, a szárítás és csomagoláson keresztül, mindig különös figyelmet fordítunk a levelekre, a tea frissességének és hatékonyságának megőrzése érdekében.Az L. barbarum és az L. chinense leveleket széles körben használják funkcionális teaként és gyógynövényként Tibetben, Kínában, Délkelet -Ázsiában és Észak -Amerikában. Számos biológiai aktivitásuk fel lett használva az immunitás fokozásában, a reumás fájdalmak, ásványi anyagok hiányának enyhítésében, a szél eloszlatásában, a nyálszekréció elősegítésében és a látás javításában. Az L. barbarum levelek nyomelemei fontos szerepet játszanak az anyagcserében, mint enzimek kofaktorjai.

A legújabb német kutatás szerint a Gojiland erdélyi biogazdaságában termesztett Goji levelei jelentős antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságúak, így hatásosak az immunerősítésben, az egészség harmonizálásában, védelmében.

Rendezés: