Leírás és Paraméterek
Az alma balzsamecet használatáról
Ez a balzsamecet, ami valószínűleg az éttermekben is a legnépszerűbb, tökéletesen harmonizál a Pödör olajaival. Legyen az tökmag, kendermag, repce vagy mákolaj, egytől egyig fantasztikus párosítás az alma balzsamecettel - mennyeien finom például zöld salátákkal tálalva. Az alma balzsamecet különleges ízt kölcsönöz számos ételnek, és pillanatok alatt fel lehet vele dobni egy levest, húst vagy zöldséget. A mi tippünk: Adjon pár csepp alma balzsamecetet az ásványvízhez, gyümölcsléhez vagy egy alkoholos italhoz, például pezsgőhöz, és a pompás, üdítő ízzel minden bizonnyal elkápráztatja vendégeit.
Összetevők és tápértékadatok
Összetevők
Alma gyümölcsecet, almasűrítmény és méz.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia 854kJ /201kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 46g
amelyből cukrok 41g
Fehérje <0,5g
Rost 0g
Só <0,03g
Tárolás
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!