Leírás és Paraméterek
LIOFILIZÁLT BIO Goji bogyó
- 100% erdélyi biogazdaságban termesztett, kiváló tulajdonságú Goji (Lycium Barbarum Erma) fajtából
- Páratlan minőségű és tápértékű szuperétel
- Keleten több ezer éve használják élettartam növelő, vitalitásfokozó elixírként.
- A Goji bogyót a „hosszú élet gyümölcsének” is nevezik, mert fokozza az emberi növekedési hormon termelését, és
- erősíti az immunrendszert antioxidáns, antivirális és gombaölő összetevőivel, védi a szemet, a májat, jó hatással van a keringésre, az emésztésre, az idegrendszerre és a libidóra is.
Liofilizált (fagyasztva szárított), 100% organikus (Bio)
- Ezzel a legmagasabban, kb.97%-ban megőrízhető a bogyók gazdag vitamin, ásványi anyag, antioxidáns és fitotápanyag tartalma
- Sokkal kisebb a térfogat a hőkezeltnél, így 100g-ban több mint 2x liofilizált bogyó van
- Újrahidratálható, pár perc áztatással közel az eredeti alakban, zamatban, beltartalommal fogyaszthatók
- Gondosan termesztett, a német CERES által ellenőrzött, teljesen vegyszer és adalékanyag mentes
KÉZMŰVES BIO Goji lekvár
- Prémium minőségű szuperétel
- Házi, sűrű Goji Lekvár / püré különlegesség egy csipetnyi fahéjjal
- 100% organikus (Bio)
- Hidegen préselve, kíméletes eljárással készült, a hatóanyagok megóvása érdekében
- Immunerősítő, vitalitásfokozó, harmonizáló hatású a "Hosszú élet gyümölcsével"
- Gondosan termesztett, kiváló tulajdonságú Goji (Lycium Barbarum Erma) bogyókból kézzel készítve
Élvezze és tapasztalja meg a Gojiland termékek páratlan ízét, színét, zamatát, és a benne lévő esszenciák jótékony hatásait!
A GOJILAND Bogyó és Lekvár jótékony hatásai
A Gojiland erdélyi biogazdaságában nemesített Goji bogyó fajta, a Lycium Barbarum Erma, egy hosszú és gondos szelekciós folyamat eredménye, amely így kiváló tulajdonságokkal, jellegzetes természetes édeskés ízzel rendelkezik a vásárlóink legnagyobb örömére. Az első nyilvántartásba vett Goji fajta Európában.
Gyümölcse különösen gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, poliszacharidokban és fitotápanyagokban.
A lícium gyümölcs az egészségmegőrzés egyik leghatékonyabb természetes "fegyvere", erősít, tisztít és harmonizál egyszerre.
- Tartalmazza az ember számára szükséges aminosavakat, magas koncentrációban fehérjét, és esszenciális zsírsavakat.
- Tele van B-vitaminnal, C-vitaminnal és antioxidánsokkal, melyek serkentik az immunrendszert, és fokozzák a védelmet a káros szabadgyökök ellen. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben.
- Legkülönlegesebb összetevői a poliszaharidok (Lycium barbarum poliszacharid), amelyeknek öregedésgátló, immunerősítő, májvédő, antivirális, gyulladáscsökkentő és az idegrendszert támogató funkciói is ismertek.
- A Goji bogyót a „hosszú élet gyümölcsének” is nevezik, mert fokozza az emberi növekedési hormon termelését.
- Sok ásványi anyagot és fontos nyomelemet tartalmaz (pl. vas, cink, szelén, kálcium, magnézium, kálium, germanium, stb.) A Germánium pl. segíti az oxigén eljutását a szövetekhez, a sejtek belsejébe, és immunerősítő hatásai ismertek. A Kálium pedig segít csökkenteni a magas vérnyomás, az izomgörcsök és a stroke kockázatát.
- Magas a karotinoid tartalma, mint a béta-karotin, a lutein és a zeaxantin. A béta-karotinról ismert, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól. A zeaxantin egyik legfőbb hatása, hogy védi a szem retináját.
- Tartalmaz antibakteriális és gombaölő összetevőket is.
PÖDÖR BIO Feketekömény magolaj, az ókor fűszeres ízbombája
- Enyhén köményre emlékeztető íze, bámulatosan erőteljes aranyszíne és rengeteg értékes alkotóeleme teszi egyedülállóvá ezt az olajat. A feketeköménymag olajat sokan életelixírnek tartják, gyógyító erejét már az ókorban is nagyra értékelték. Az egyiptomi feketekömény magjaiból nyert feketekömény olaj egzotikus alapanyagnak számít Magyarországon.
- A Pödör feketekömény olaja 100%-ban természetes, finomítatlanul és szűretlenül hozzuk forgalomba. Az ökológiai gazdálkodásból származó egyiptomi feketekömény magjait kíméletesen, hidegen sajtoljuk, hogy megőrizzük azok összes értékes alkotóelemét.
- A természetgyógyászatban a legkülönbözőbb panaszok enyhítésére, immunrendszer erősítésére és bőrápolásra használatos.
A feketekömény magolaj jótékony hatásai
- A feketekömény apró magja jóval többet rejt magában, mint egy hétköznapi fűszer.
- A természetgyógyászok már az ókorban is a legkülönbözőbb panaszok és tünetek enyhítésére, pl. emésztési problémák, gyulladásos megbetegedések, asztma, valamint bőrápolásra (ekcéma, pikkelysömör) is használták.
A hidegen sajtolt feketekömény magolaj használatáról
A feketekömény olajat semmiképpen se hevítse, hogy megőrizze a telítetlen zsírsavak rendkívül magas arányát és az értékes alkotóelemeket. A fűszeres (enyhén borsos, szezámra és római köményre emlékeztető) ízű feketekömény olaj különösen jól harmonizál a különböző, akár nyers, akár párolt zöldségekkel, de szendvicskrémek, saláták, levesek és péksütemények ízesítésére is kiválóan alkalmas.
PÖDÖR BIO Kendermagolaj, a zöld tápanyagforrás - az egész családnak!
- A Pödör palackba zárja és elviszi Önnek a friss fűre emlékeztető illatú, zöld színű, 100% természetes szűz bio kendermagolajat.
- Ez az igencsak értékes olaj nemcsak megjelenésével és ízével varázsol el minket, hanem számos egészségre gyakorolt pozitív hatása miatt.
- A bio kendermagolaj egyedülálló az olajok között, mert a legoptimálisabb arányban találhatóak meg benne az omega-3 és az omega-6 zsírsavak. Nem tartalmaz THC-t (tetrahidrokannabinol), azaz nincs kábító hatása.
- Ezenkívül a bio kendermag olaja tartalmazza a ritka gamma-linolénsavat, amely csodákat tesz száraz, érzékeny bőrünkkel.
A kendermagolaj jótékony hatásai
- A kendermagolajban található telítetlen zsírsavak kombinációja egyenesen szenzációs.
- Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális 1:3 aránya egyetlen más növényi olajban sincsen meg.
- A linolsav és az alfa-linolénsav zsírsavkonstrukciója igazi egészségbombává avatja a kendermag olajat.
- Jelentős hatással bír a hormontermelésre, az immunrendszerre és a sejtregenerációra.
A hidegen sajtolt kendermagolaj használatáról
Használjon Pödör kendermagolajat ételei ízesítésére, és adja meg vele azt a bizonyos pluszt, amitől különlegesek lesznek! A kendermagolaj jellegzetes, friss fűre emlékeztető íze akkor marad meg a legjobban, ha tisztán cseppentjük a már kész fogásokra. A természetes kendermag olaj füstpontja nagyon alacsony, ezért a lehető legkisebb mértékben szabad csak hevíteni. Különösen jól harmonizál nyers vagy párolt zöldségekkel, és ideális kiegészítője túróból készült krémeknek és mártogatóknak, valamint salátaönteteknek.